Низькокалорійна дієта

1

Низькокалорійна дієта придумана для тих, хто зовсім не хоче обмежувати себе в різноманітності вживаних продуктів.

Вплив на обмін речовин для усунення надлишкових відкладень жиру - мета низькокалорійної дієти. Досягти цього ефекту можна за рахунок пониження енергоцінності раціону.

Любителям цукру доведеться на низькокалорійній дієті зовсім несолодко: його слід виключати абсолютно з усіх продуктів харчування. Кондитерських виробів, як ти вже зрозуміла, теж жирний крапку. І сіль, до речі, також не вітається. Алкоголь теж знаходиться під забороною.

Зате під час низькокалорійної дієти ти можеш вживати житній та пшеничний хліб з борошна грубого помелу, супи на знежиреному м'ясному або рибному бульйонах, овочеві супи, відварну, запечену або смажену рибу, молоко, кефір, сметану, творог і сир зниженої жирності, яйця, будь які овочі, томатний, червоний, білий з овочами або грибний соуси, рослинні масла, чай і чорну кави з молоком.

Примірне одноденне меню низькокалорійної дієти (1635 ккал):

Сніданок - кальцинований творог (100 г), тушкована морква (200 г) і кава з молоком без цукру (200 г).

Другий сніданок - салат зі свіжої капусти без солі зі сметаною (170 г).

Обід - вегетаріанські щі (200 г), відварене м'ясо (90 г), зелений горошок без масла (50 г) і яблука (100 г).

Полудень - кальцинований творог (100 г) і відвар шипшини (180 г).

Вечеря - відварний судак (100 г) і рагу з овочів (125 г).

Друга вечеря - кефір (180 г).

Дієти

при копіюванні - матеріалів активне посилання на сайт обов'язкове!